Tangent DAB2go+

Tangent DAB2go+

SKU_26575
In stoc
1.079,00 RON
cu TVA

Tangent DAB2go+ un radio portabil cu Bluetooth, FM, DAB, DAB+

Culoare
  • negru
  • alb
  • walnut

Usor de folosit
Cele doua butoane argintii din partea superioara permit accesul la o gama variata de functii incluzand pornire / oprire, volum, cautare posturi, iar display-ul de dimensiuni mari permit vizualizarea functiilor disponibile.

Portabilitate
Cu noul Tangent DAB2go+ poti avea calitatea sunetului oriunde, pentru maxim 8 ore, datorita bateriei incorporate Li-Ion ce se reincarca automat cand il conectati la priza. Tangent DAB2go+ are in dotare si o husa pentru portabilitate si design.

Boxa wireless Bluetooth
Daca vrei sa asculti muzica din telefon sau tableta, poti folosi Tangent DAB2go+ ca boxa wireless Bluetooth portabila, prin care poti face streaming pentru muzica ta preferata, sau prin conectare cu cablu analog pe linia AUX.

Un radio premium
Tangent DAB2go+ este desigur un radio cu acces rapid si sigur la posturile locale de radio, folosind un tuner digital intern de calitate. Poti asculta posturi FM sau DAB, pe care le poti seta sa te trezeasca dimineata folosind functia de radio cu ceas alarma.

Sunet danez specific
Calitatea sunetului este de neegalat, avand in vedere pretul si dimensiunile. Difuzorul special full range 3" este incadrat de o carcasa din MDF bass reflex pentru calitate optima atat pentru voce cat si instrumente. Poti selecta 8 presetari EQ pentru diverse preferinte de sunet.

Versatilitate - pe masa sau pe perete?
Noul Tangent DAB2go+ poate fi amplasat pe orice suprafata - raft, noptiera, masa de bucatarie. Totusi daca vrei sa il agati de perete, poti face si asta, cu suportul de perete optional.

Features
Bass reflex Cabinet for premium sound
8 hours battery time
FM/DAB/DAB+
Bluetooth
Colour Screen
8 EQ presets

Alarm clock function: Yes Dual alarm
Standby consumption: <1W (EUP 2013)
Speaker: 3" wide range speaker
Cabinet Bass-reflex cabinet
Power: DC 15VDC/1500mA
Tuner Band: DAB+/DAB/FM
Battery operation: Up to 8 hours
Finish: Black HG, White HG & Walnut finish
Dimensions (without feet): 250 x 152 x 85mm (WxHxD)

Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.