Ruark BackPack II
Ruark BackPack II
Ruark BackPack II
Ruark BackPack II

Ruark BackPack II

SKU_26499
In stoc
299,00 RON
cu TVA

Acumulator Ruark BackPack II pentru produsele Ruark R1 si MR1, generatie noua li-ion

Acumulator optional pentru produsele Ruark Audio R1 si MR1, din generatia noua li-ion, cu dimensiuni reduse si aspect estetic modern, autonomie crescuta.

Combinați Ruark R1 sau MR1 cu BackPack II opțional și veți putea să vă bucurați de tehnologia Ruark, oriunde nu este disponibilă o sursă de alimentare. Ruark BackPack II permite R1 să-și păstreze performanța alimentarii de la rețea cu avantajul portabilității complete.

O evoluție totală a originalului, BackPack II se atașează perfect la R1 și, odată montat, poate fi lăsat permanent în poziție deoarece se încarcă automat ori de câte ori este conectată la o sursă de alimentare de la rețea. O încărcare completă va oferi până la 12 ore de autonomie, în funcție de volum.

999 Produse
Nu există recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.