M2TECH Evo Supply Two
M2TECH Evo Supply Two
M2TECH Evo Supply Two
M2TECH Evo Supply Two
M2TECH Evo Supply Two
M2TECH Evo Supply Two

M2TECH Evo Supply Two

SKU_26153
In stoc
2.199,00 RON
cu TVA

Sursa alimentare DC M2TECH Evo Supply Two, pentru produsele din gama M2TECH Evo

Cand e vorba de performanta audio, calitatea curentului furnizat catre o unitate hi-fi este foarte importanta. Zgomotul prezent in alimentare poate patrunde in sunet sau afecta circuite critice cum ar fi semnalul de clock, conducand la performante mai putin optime.

Este importanta o sursa de alimentare fara zgomote, pentru a obtine maximum posibil de la un DAC sau amplificator, eliminand orice distorsiune sau zgomote induse. Desigur aceasta presupune calitatea constructiei, a tratarii camerei si costuri mai mari decat in sistemele de buget..

De aceea M2Tech ofera sursa de alimentare Evo Supply Two: daca ai cumparat orice DAC din seria Evo Two, sau hiFace Evo Two, poti aloca un buget suplimentar adaugand alimentarea Evo Supply Two si obtinand un sunet mai curat, lipsit de distorsiuni.

Extrem de usor de folosit, beneficiile insa se extind de la stabilitatea crescuta a semnalelor de clock, cu un soundstage sporit, detaliu si profunzime in plus, pana la un fundal lipsit de zgomote de fond.

Specificatii tehnice sursa alimentare M2TECH Evo Supply Two:

Input: 90-265VAC, 50/60Hz (C7 socket)
Outputs: 3 x 9VDC (5.5/2.1mm jack)
Output voltage: 9VDC
Total output current: 2A (peak) 1.33A (continuous)
Residual noise: 3uVrms (5Hz to 22kHz)
Power consumption: 30VA
Size: 105x100x46mm (wxdxh)
Weight: net 0.4kg, gross 0.7g

1000 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.