Ruark R5 soft grey
Ruark R5 decor 1
Ruark R5 back
Ruark R5 soft grey
Ruark R5 decor 1
Ruark R5 back

Ruark R5

SKU_26922
Ultimele produse in stoc
5.599,00 RON
cu TVA

Sistem stereo Ruark R5 - sistem stereo complet cu WiFi, Bluetooth, Tidal, Deezer, Sporify, Amazon Music, Internet Radio, Streaming, FM, DAB, multiroom, aplicatie de control iOS / Android

Culoare
  • walnut
  • gri

R5 – Sistem audio de inalta fidelitate

Proiectat pentru o viata

Producatorul britanic Ruark Audio anunta lansarea pe piata a noului R5 – Sistem audio de inalta fidelitate. Incorporand intreaga experienta Ruark din trecut, impreuna cu viziunea companiei pentru viitor, R5 este sistemul ‘all-in-one’ perfect pentru entuziastii din domeniul muzicii si designului deopotriva.

Pasiunea Ruark pentru design ergonomic a insemnat un constant efort pentru imbunatatirea formei, functiilor si utilizarii produselor. O simpla atingere a noului R5 iti va descoperi calitatea acestuia, de la forma cu linii curbe a cabinetului fabricat manual, pana la senzatia speciala a componentelor din sticla si metal precum si caldura materialului textil special al grilei. R5 va insemna un nou standard si va adauga stil oricarui spatiu de locuit.

Referinta pentru R5 a fost modelul Ruark R7. Feedback-ul clientilor arata in mod clar faptul ca acestia iubesc designul si facilitatile modelului R7, iar cu R5 Ruark a dorit sa obtina o versiune la scara redusa a modelului de varf R7 fara a reduce si sunetul, obtinand un sistem pur si simplu inovator. R5 este de asemenea echipat cu functia multi-room – poate fi conectat wireless impreuna cu Ruark MRx, R2 MK3 si R7 MK3 pentru un sunet sincronizat in intreaga casa.

R5 foloseste amplificarea nou proiectata in clasa A-B, configuratie 2.1 cu componente electronice active pentru controlul precis al difuzoarelor, furnizand un sunet de o calitate fara egal. Difuzoarele stereo au fost proiectate pentru un sunet cat mai natural, cu magneti neodymium cuplati cu conuri extrem de usoare, iar subwooferul are o cursa extinsa si produce un bass fara efort, pentru un adaos de dramatism si realism in spatiul sonor.

Experienta Ruark in domeniul audio reprezinta o intelegere perfecta a sinergiei interactiunii dintre cabinet, amplificator si difuzoare pentru a crea un sunet superb.  Fabricat din materiale atent selectionate, cablinetul R5 a fost impartit intern in mai multe sectiuni ajustate si izolate acustic pentru a crea conditii ideale pentru difuzoare si componentele electronice. Si nu in ultimul rand, folosind tehnologii de procesare a sunetului de ultima ora, Ruark a reusit sa creeze o imagine stereo foarte aproape de un sistem audio de dimensiuni mari cu boxe separate. Inchide ochii si vei fi surprins ca un sistem atat de compact poate avea un asemenea sunet.

La fel ca si in cazul altor produse Ruark, controlul exclusiv RotoDial face operarea simpla, insa R5 include si o telecomanda ce foloseste unde radio, avand aceleasi comenzi ca si cele de pe R5. Telecomanda prin unde radio inseamna ca nu trebuie sa o tii indreptata spre aparat, o poti plasa pe o masuta de cafea unde cu siguranta va capta atentia datorita designului unic. R5 poate fi controlat si prin aplicatia Ruark Link app pentru iOS si Android. Aceasta faciliteaza navigarea in servicii de streaming/internet radio si accesul la setari pentru multi-room.

In ceea ce priveste optiunile de sursa pentru muzica, R5 acopera orice cerinta, avand streaming Wi-Fi complet, CD player multi-format, Bluetooth aptX HD, DAB/FM, Internet radio, USB playback / incarcare, intrari analogice si digitale si o intrare dedicata RIAA pentru pickup.

In concluzie, R5 este un sistem audio ce va imbunatati mediul in care locuiesti cu un design deosebit, si va asigura un excelent cadru muzical prin sunetul sau unic. Poate fi folosit singur sau impreuna cu un TV pentru o solutie completa de divertisment pentru casa, si inglobeaza intreaga experienta Ruark in domeniul audio precum si o tehnologie atent studiata si actualizata. R5 este un sistem audio proiectat pentru a dura.

Specificatii tehnice Ruark R5

SOUND

2 × Ruark Audio 75mm full-range driver with neodymium magnet system
Integrated active subwoofer with 125mm long throw driver
Linear Class A-B Amplifier, 90 watts nominal output
Adjustable treble and bass settings
Enhanced 3D sound processing
Audio grade components throughout
Loudness function provides enhanced sound at low volume levels

CD PLAYER

Slot loading CD player plays CD-Audio, MP3, AAC and WMA music disks
Text support for CD and USB playback when available

WIRELESS

Wireless DLNA audio streaming from network attached storage devices and PCs

MULTI-ROOM READY

Multi-Room mode allows R5 to be wirelessly connected and synchronised with up to seven other Ruark connected models. These include MRx, R2 Mk3 and R7 Mk3

TUNER

DAB, DAB+ and FM Tuner with RDS for local and national reception
Internet Receiver for world-wide radio reception
30 station pre-sets (10 DAB, 10 FM, 10 Internet)

BLUETOOTH

Built in aptX HD Bluetooth receiver provides 24-bit high resolution playback from compatible devices

SPOTIFY CONNECT

Spotify Connect provides seamless integration with Spotify App and access to 20+ million tracks

OTHER MUSIC SERVICES

R5 also supports music services from Amazon Music, Deezer and Tidal

DISPLAY

High contrast OLED display with large format clock
Adjustable brightness to suit requirements

CONNECTIVITY

1 × RIAA gain stage input for turntable (RCA connectors)
1 × stereo analogue inputs (RCA connectors)
1 × digital optical TOSLINK input
1 × stereo analogue output (RCA connectors)
USB charge (5V 1.0A) and playback port. Codec’s supported include WAV, WMA, AAC, FLAC and MP3
Ethernet port for direct connection to network
Front mounted stereo headphone output

ALARM

Easy-to-use programable dual alarm with once, daily, weekday and weekend settings
Adjustable alarm volume
Adjustable snooze and sleep timers

CONTROLS

Intuitive ‘click to select’ RotoDial control system and matching RotoDial radio remote
Ruark LINK app provides full control of R5 from iOS and Android devices

STANDARD FINISHES

Rich Walnut veneer with Camira Lead Grey grille fabric
Soft Grey lacquer with Camira Lead Grey grille fabric

MAINS POWER REQUIREMENT

100-120/200-240VAC, 50-60Hz

DIMENSIONS

H142 × W520 × D300mm

WEIGHT

9.5kg

Nu există recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.