Ruark Audio R2i
Ruark Audio R2i
Ruark Audio R2i
Ruark Audio R2i

Ruark Audio R2i

SKU22215

Tabletop Stereo - DAB / FM Radio, iPod Dock Vita Audio / Ruark Audio R2i

Celebrul brand britanic Vita Audio / Ruark Audio a obtinut premii cu toate produsele fabricate pana acum. Evident si R2i a castigat pozitia de varf la categoria desktop audio, What HiFi.

"What makes the Ruark R2 our Product of the Year is its indulgent sound and build quality. – It's beautifully finished, and its rubberised controls feel good. This is the best around".
What Hifi, Product of the year

"Vita Audio R2i - Best desktop DAB over 200 GBP - Awards 2009".
What Hifi, 2009

Si aprecierile pot continua... Cele de mai sus sunt doar cateva extrase din presa de specialitate, referitoare sistemul stereo Ruark Audio R2.

Noul R2i imbunatateste performantele renumitului model Ruark R2 adaugand un tuner nou DAB / Dab+ / FM, un dock universal iPod, si intrari auxiliare de semnal, facand din Ruark R2i un sistem stereo complet de dimensiuni compacte, ideal pentru orice spatiu de birou sau de acasa.

Carcasa lui Ruark R2i este prelucrata manual din materiale special alese pentru proprietatile lor acustice deosebite, finisajul fiind in variantele furnir de nuc, Dream White sau Midnight Black. Un control special si unic, numit RotoDial se afla pe partea superioara, facand operarea Ruark R2i simpla si intuitiva.

Aspectul estetic al Ruark R2i abunda de stil, dar impresia sonora nu este deloc mai prejos. Difuzoarele speciale HiFi impreuna cu sistemul 3D sound processing furnizeaza un sunet de calitate ce depaseste cu mult dimensiunile compacte ale cutiei. Cu noul tuner DAB si FM, performantele radioului sunt mult imbunatatite, adaugandu-se si receptia posturilor DAB+, deci Ruark R2i este o investitie de viitor!

Alte facilitati sunt: afisaj mare, clar, cu ora vizibila; intrare frontala pentru casti sau pentru alte dispozitive audio; volumul castilor este memorat independent de volumul principal, astfel ca de cate ori introduceti castile, volumul se modifica corespunzator; intrare si iesire stereo cu conectori placati cu aur; telecomanda compacta.

Calitatea stereo superba a sunetului:
DAB, DAB+, FM cu RDS
iPod Dock universal, suporta orice modele iPod / iPhone introduse dupa anul 2004
Doua intrarari auxiliare pentru MP3 sau alte dispozitive
Telecomanda compacta pentru control R2i si iPod
Enhanced 3D sound
20W putere nominala
2 x 3.5 inch - difuzoare HiFi special proiectate
Control unic RotoDial cu iluminare subtila
Reglaje de ton si loudness
Iesire de casti stereo
Ceas si alarma usor de configurat, setare o data, saptamanal, weekend etc
Volum alarma reglabil
Dimensiuni H120 x W340 x D185mm
Greutate 3.6 kg

Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.