Pick-up_Elipson Omega 100 - AOY.ro
Pick-up_Elipson Omega 100 - AOY.ro
Elipson Omega 100
Elipson Omega 100
Elipson Omega 100
Elipson Omega 100
Pick-up_Elipson Omega 100 - AOY.ro
Pick-up_Elipson Omega 100 - AOY.ro
Elipson Omega 100
Elipson Omega 100
Elipson Omega 100
Elipson Omega 100

Elipson Omega 100

SKU_25488
In stoc
1.969,00 RON
cu TVA

Pickup Elipson Omega 100 - fabricat in Franta, doza Ortofon OM10, platan din otel, sasiu din acryl, finisaj negru, alb, rosu lacuit

Culoare
  • negru
  • alb
  • rosu

Elipson Omega 100

Fabricat in Franta de catre brandul cu cea mai indelungata traditie pe piata Hi-Fi franceza Elipson, modelul de pickup Elipson Omega 100 reprezinta o treapta superioara fata de seria Alpha, prin adaugarea sasiului din Acryl, finisajul lacuit in culori multiple, si a unui centralizator din aluminiu.

Inovatii tehnice specifice pickup-urilor Elipson:

ELIPSON AVF (ANY VOLTAGE, ANY FREQUENCY) Printr-un design electronic avansat, pickup-urile Elipson pot functiona la orice voltaj si frecventa de alimentare din lume (100-240V, 50-60Hz).
ELIPSON DDS (DIRECT DIGITAL SYNTHESIS) Sinteza semnalului digital sinusoidal pentru precizie maxima a vitezei de rotatie, printr-un design electronic de inalta clasa.
ELIPSON ASC (AUTO-SPEED CONTROL) Pickup-urile Elipson au un control automat al vitezei prin metoda digitala pentru evitarea alunecarii curelei de transmisie, si a spori fiabilitatea motorului.
ELIPSON MSD (MOTOR SUSTENSION DEVICE) Motorul este suspendat mecanic, pentru a nu se propaga vibratiile acestuia in platan.
ELIPSON ICB (INFINITE CENTERING BEARING) Ghidajul axului platanului din bronz, pentru precizie maxima a centrarii axului platanului.
ELIPSON OTT (ORBITAL TORSION TONEARM) Bratul special dezvoltat de Elipson. Structura orbitala confera maxima precizie, torsiunea interna este ajustabila pentru anti-skating.

Caracteristici tehnice pickup Elipson Omega 100:

Platan - otel presat
Sasiu - PMMA, lacuit acrylic
Doza - Ortofon OM10
Cablu RCA inclus in dotare
Centralizator - aluminiu
Dimensiuni: 450 x 120 x 380 mm 
Culori: negru lacuit, alb lacuit, rosu lacuit
Capac protectie in dotare
Viteza selectabila 33 / 45 rpm
Iesire: RCA
Greutate: 3 kg

Elipson Omega 100 beneficiaza de 2 ani garantie

Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.