Bose SoundTrue AroundEar II
Bose SoundTrue AroundEar II
Bose SoundTrue AroundEar II
Bose SoundTrue AroundEar II

Bose SoundTrue AroundEar II

SKU_25385
In stoc
850,00 RON
cu TVA

SoundTrue AroundEar II compatibile cu Apple

Căștile Bose SoundTrue AroundEar II compatibile cu Apple, sunt proiectate cu un profil mai subțire și culori noi. Cu o bandă de susținere delicată și perne din spumă cu memorie în jurul urechilor, sunt atât de ușoare și confortabile, încât s-ar putea să uiți că le porți. Sunt însă rezistente, pentru a face față ritmului tău alert de viață. În plus, vin împreună cu o carcasă de transport.
Sunet amplu, natural, cu tehnologiile patentate Bose
Un nou design, mai subțire și culori noi, fresh
Bandă de susținere moale, delicată, cu perne din spumă cu memorie pentru un confort sporit
Pernele pentru urechi se pliază devenind plate, pentru a se potrivi de minune în carcasa de transport
Microfon și buton de control pentru a comuta cu ușurință între apeluri și muzică, folosind modele Apple
Sunet antrenant
Căștile Bose SoundTrue AE II sunt proiectate cu tehnologii avansate care asigură muzicii tale un sunet profund, clar și plin de viață. Dacă îți place cu adevărat să te pierzi în muzică, atunci aceste căști sunt proiectate pentru tine!
Confort îndelungat
Ceilalți vor observa imediat căștile tale cu noul design. Dar tu s-ar putea să uiți că le porți... Asta pentru că au o bandă de susținere delicată care distribuie uniform greutatea pe cap, și perne din spumă cu memorie în jurul urechilor. Așa că sunt ușoare și confortabile, chiar când asculți cele mai lungi playlist-uri.
O carcasă practică
Cablul audio se atașează la o singură cască pentru mai multă libertate de mișcare. De asemenea, se detașează, pentru a fi depozitat simplu. Cupele pentru urechi se pliază confortabil și, împreună cu banda de susținere se potrivesc de minune în carcasa de transport inclusă.
Asculți muzică și preiei apeluri
Asculți muzică de pe telefon? Mai devreme sau mai târziu cineva tot va suna... Nicio problemă! Preiei sau ignori apelul cu un singur buton de pe microfon. Muzica va aștepta. Butonul conferă și control asupra muzicii pentru modele* iPod, iPhone și iPad.

*iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini, iPad (generația 3 și 4), iPad 2, iPad, iPod touch (generația 2-5), iPod classic, iPod nano (generația 4-7), and iPod shuffle (generația 3 și 4)

Căști SoundTrue Around Ear II
Înălțime: 19,05 cm
Lățime: 15,24 cm
Adâncime: 3,81 cm
Greutate: 184.72 g

Pernele pentru urechi
Înălțime: 9,70 cm
Lățime: 7,40 cm
In cutie
Căștile SoundTrue™ Around Ear II
Cablu detașabil cu buton de control și microfon inline
Geantă de transport
Manual de utilizare

1000 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.