Lumene Hollywood Luxury II brat dreapta
Lumene Hollywood Luxury II brat dreapta

Lumene Hollywood Luxury II brat dreapta

SKU_26950
Stoc furnizor
1.869,00 RON
cu TVA

Brat lateral dreapta pentru fotoliile Home Cinema Lumene Hollywood Luxury II

Brat lateral dreapta pentru Lumene Hollywood Luxury II

Fotoliile Home Cinema Lumene Hollywood Luxury II sunt moderne in stil contemporan si din piele veritabila.

Acest fotoliu original de cinema din piele este plăcut la atingere și ușor de întreținut. Acesta a fost studiat pentru a aduce un maxim de confort utilizatorului. Extrem de robust, spătarul se poate înclina, precum și suportul pentru picioare datorită unei motorizări fiabile și silențioase. De asemenea, veți găsi la capatul fiecărei cotiere un suport pentru pahare discret integrat cu două porturi USB 5V pentru a încărca telefonul smartphone și tableta.

Elegant, confortabil și flexibil, este soluția ideală pentru dotarea camerei dvs. home cinema. Mai multe nuante de piele sunt disponibile pentru a se potrivi cel mai bine stilului casei tale: negru, rosu, maro inchis.

Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.