M2TECH hiFace DAC
M2TECH hiFace DAC
M2TECH hiFace DAC
M2TECH hiFace DAC

M2TECH hiFace DAC

SKU_26151
In stoc
699,00 RON
cu TVA

DAC USB miniatural M2TECH hiFace DAC, ce surclaseaza multe DAC-uri de marime standard de pe piata

hiFace DAC este un DAC USB cu un raport incredibil performanta - pret, ce iti va transforma calculatorul intru-o sursa de muzica audiofila pentru sistemul tau hi-fi.

Introdu pur si simplu hiFace DAC intr-un port USB de la calculator, si conecteaza iesirea la o intrare analogica a sistemului tau hi-fi: vei putea asculta muzica din calculator la o calitate uimitoare, mult peste cea oferita de placile audio de pe piata. Fie ca e vorba de MP3, calitate CD sau fisiere de inalta rezolutie, calitatea sunetului cunoaste un salt uimitor.

Usor de folosit, hiFace DAC este vazut de calculator ca o placa de sunet. Nu are nevoie de driver pentru Mac sau Linuz, driverul pentru Windows este furnizat.

M2TECH hiFace DAC este potrivit in urmatoarele situatii:

In sistemul tau hi-fi: hiFace DAC este un sistem de conversie complet, nu ai nevoie decat de un calculator si sistemul hi-fi.

Un PC sau smartphone si o pereche de boxe active: Este cel mai simplu setup, ce livreaza un sunet superb daca boxele sunt de calitate.

Un Smartphone si casti: hiFace DAC desi nu este proiectat in special pentru casti, daca totusi aveti casti cu sensibilitate mare si impedanta mare, le veti putea folosi impreuna cu hiFace DAC.

Specificatii tehnice M2TECH hiFace DAC:

Inputs: USB 2.0 high speed
Outputs: analog single-ended (3.5mm stereo jack)
Sample frequencies: PCM 44.1kHz to 384kHz
PCM resolution: 16 bits to 32 bits
Signal-to-Noise Ratio: 112dBA
THD+N: 0.005% @ 2Vrms out
Output Voltage: 2Vrms (47 kOhms load)
Output impedance: 470 Ohms
Supply voltage: 5VDC (USB powered)
Current Consumption: 300mA
Size: 80x15x10mm (wxdxh)
Weight: net 25g / gross 75g

1000 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.