Leema Elements DAC silver
Leema Elements DAC
Leema Elements DAC silver
Leema Elements DAC

Leema Elements DAC & Preamplifier

SKU_23421
In stoc
8.699,00 RON
cu TVA

DAC & Preamplifier

Culoare
  • negru
  • argintiu

Leema Elements DAC este primul DAC stand-alone Leema stabilind standardul de referinta pentru conversia D/A Leema, atata ca performanta cat si ca facilitati.

Topologia inovatoare Leema Quattro Infinity DAC, prima data aplicata modelului de varf Antila IIS Eco CD Player, a fost dezvoltata si mai mult si imbunatatita, astfel ca Elements DAC detine performante tehnice uluitoare. Toate intrarile, inclusiv USB, ofera 24 bit / 192 kHz.

Cele mai noi moduri de functionare asincrona multi-frecventa asigura o sincronizare perfecta cu sursa, la nivel de jitter aproape insesizabil, pentru o redare a materialului digital cat mai exacta.

Includerea unui control de volum analog permite Elements DAC sa fie folosit ca un preamplificator de cea mai inalta clasa. Controalele de volum digirale de pe unele DAC uri de pe piata functioneaza reducand rezolutia si atenuand semnalul, facand din aceste abordari o alegere de calitate extrem de slaba pentru materialele digitale de inalta rezolutie. Controlul de volum analog de pe Elements DAC previne acest lucru.

Pe langa acest control de volum, Elements DAC detine o telecomanda, un buton de mute, si un amplificator de casti, deci poate opera atat ca DAC cat si ca preamplificator.

LIPS va permite integrarea usoara in sistem cu celelalte produse Leema si cu sisteme de automatizare casnica.

Digital to Analogue Conversion: Leema Quattro Infinity DAC
Digital Inputs:
3 x S/PDIF Optical 24bit/192kHz
3 x S/PDIF co-axial RCA 24bit/192kHz
1 x USB Asynchronois / Adaptive 24 bit ./ 192 kHz

Analogue Inputs: 1 x unbalanced RCA

Analogue Outputs:
1 x balanced XLR
1 x unbalanced RCA

Dimensiuni (latime x inaltime x adancime): 217 x 90 x 375 mm
Culori: Negru si Argintiu
Made in the UK
5 years warranty

Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai placuta si personalizata. Inainte de a naviga pe AOY.ro te invitam sa citesti Politica de Cookies