CONFIRMAREA COMENZII

Contractul propriuzis intre AOY (Forumul Independent pentru Afaceri SRL)  si Client se considera incheiat in momentul semnarii de catre client a facturii sau a documentului de livrare.
In cazul in care vanzarea s-a facut cu interactiunea directa dintre client sau orice reprezentant imputernicit de acesta si angajatii AOY (Forumul Independent pentru Afaceri SRL), lucru dovedit prin semnarea facturii, Contractul incheiat cu clientul nu intra in categoria Contract la Distanta si nu poate fi aplicata OG 130/2000.
Pentru comenzile achitate online prin plata cu card, clientul trebuie sa solicite AOY o informatie de disponibilitate stoc inainte de a efectua plata online.
Daca un produs devine temporar indisponibil, AOY va anunta Clientul cu privire la indisponibilitatea produsului, Clientul avand optiunea de a alege intre a astepta ca produsul sa redevina dispobibil sau sa anuleze comanda pentru produsul respectiv.

AOY isi rezerva dreptul de a anula comanda in cazul in care exista erori in afisarea produsului sau a pretului, anuntand clientul in acest sens si returnand suma platita de catre client, daca este cazul.

Preturile produselor de pe AOY.ro sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe AOY.ro sunt valabile in perioada de timp mentionata; in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile

RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul (persoana fizica) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta (ce presupune livrarea produsului printr-o firma de curierat), in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data receptiei bunului de la curier.
Potrivit art. 8 al OG 130/2000, in cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, AOY are obligatia sa ramburseze sumele platite de Client fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Clientul persoana fizica. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Prin exceptie, urmatoarele categorii de produse nu pot face obiectul denuntarii unilaterale in termenul de 10 zile: produsele al caror ambalaj original este incomplet sau a caror etichete au fost deteriorate;

GARANTIE SI RETUR

Toate produsele comercializate de catre AOY beneficiaza de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008). Toate produsele sunt noi, sigilate, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producatori.
Pentru certificatele de garantie emise direct de producator / importator, va fi apelata reteaua de service autorizata de acesta (retea care se regaseste in certificatul de garantie).
Produsul defect trebuie prezentat pentru a fi reparat impreuna cu certificatul de garantie si factura (atunci cand garantia este acordata de catre producator) precum si un ambalaj adecvat pentru transport;
Clientul intelege faptul ca producatorul/importatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru defectele generate de o terta parte sau de catre Client (furnizor servicii de telefonie, provider internet, furnizor electricitate, deterioarea produsului la transport sau din lipsa ambalarii corespunzatoare de catre Client etc). Defectele cauzate astfel, nu fac obiectul garantiei;
Produsele defectate din cauza utilizarii necorespunzatoare sau a folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate, sau din cauza interventiilor asupra lor de catre persoane neautorizate nu fac obiectul garantiei.

TRANSPORT

Pentru livrarea in Bucuresti a comenzilor a caror valoare este mai mare de 200 RON, costul transportului este suportat de AOY.

Pentru livrarile in afara Bucurestiului si pentru produsele a caror valoare este mai mica de 200 RON, costul transportului este suportat de consumator este calculat in functie de metoda de plata aleasa, greutate, etc.

FORUMUL INDEPENDENT PENTRU AFACERI S.R.L. prin site-ul www.aoy.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitie de catre reprezentantii fiecarei marci. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai placuta si personalizata. Inainte de a naviga pe AOY.ro te invitam sa citesti Politica de Cookies