AOY

Pentru orice lucru a fost un inceput... AOY este primul magazin online Hi-Fi din Romania, lansat inca din anul 2000, fiind un punct de lansare pentru majoritatea marcilor atat de cunoscute astazi pe piata audio-video din Romania: Monitor Audio, JBL, Pioneer, Yamaha, Harman Kardon, Sony, Jamo, Denon, Marantz etc.

CONSILIERE, DISPONIBILITATE

Nu suntem doar un magazin online, la noi beneficiati in primul rand de sfaturi competente cu privire la alegerea unui sistem audio - video cat mai potrivit cu locatia si bugetul dvs. Garantam oferirea de solutii optime performanta / pret. Puteti apela oricand la noi, fara nicio retinere, indiferent de nivelul cunostintelor dvs in domeniul audio-video.

INSTALARE LA DOMICILIU

Echipa noastra va sta la dispozitie in mod gratuit, cu serviciul de instalare a echipamentelor la locatia aleasa de dvs. Deocamdata acest lucru este posibil doar pentru Bucuresti, in alte localitati oferim gratuit suport tehnic la distanta prin telefon, email.

SHOWROOM

In dorinta de a oferi posibilitatea de testare a produselor pentru clientii dornici sa compare diverse optiuni de sistem audio, incepand cu anul 2007 am deschis un showroom unde cautam sa avem o varietate cat mai mare de produse, incepand cu media / music server, sisteme wireless, lifestyle, pana la clasicul amplificator si cd player.

BUY-BACK

Inca un avantaj la AOY: daca te-ai saturat de sistemul audio pe care il ai, si doresti unul mai performant, la AOY poti primi oferte de buy-back cu achitarea diferentei calculate fata de sistemul returnat. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un email in care specificati produsul sau produsele detinute, starea lor, existenta actelor de cumparare, garantie, ambalaj original, si ce anume doriti sa achizitionati in loc.

PASTRAM LEGATURA

La AOY niciun client nu este neglijat. Chiar si dupa achizitia unui sistem, pastram legatura cu dvs, asigurand suportul tehnic sau alte sfaturi utile.

Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.