Leema Stream IV
Leema Stream IV
Leema Stream IV
Leema Stream IV
Leema Stream IV
Leema Stream IV

Leema Stream IV

SKU_27409
Stoc furnizor: necesita confirmare
13.600,00 RON
cu TVA

Leema Stream IV - CD player cu functie de streaming

Culoare
  • negru
  • argintiu

Streaming sau fara streaming, aceasta este întrebarea. Batalia digitală este împărțită - pe de o parte, există cei care nu văd prea multe motive pentru a intra în muzică prin network, iar pe de altă parte, cei care se întreabă de ce oamenii încă se mai luptă cu discuri optice. Cu toate acestea, prinsi între aceste doua opinii contrare sunt fanii muzicii care iubesc atat CD ul și vor să redea si in streaming. Pentru ei, întrebarea care este mai bună este academică, deoarece au colecții extinse de discuri și doresc acces la TIDAL, Qobuz și Spotify sau la propria lor muzică de pe hard disk. Noul Stream IV de la producatorul britanic Leema Acoustics imbina ambele standarde la o calitate inegalabila in acest pret.

Leema Acoustics înțelege că s-ar putea să aveți deja o colecție considerabilă de discuri CD și - în plus - toate cercetările de piață arată acum fără echivoc că muzica în rețea este locul în care se îndreaptă acum majoritatea fanilor muzicii, datorită atât gamei de titluri disponibile, cât și comodității sale. De aceea, noul Stream IV are un modul de streaming de 24 biți / 192kHz de înaltă rezoluție și mecanismul foarte apreciat Stream Unlimited CD provenit din Germania.

La fel ca amplificatorul integrat Pulse IV în gama Stellar de la Leema, Stream IV vine în două variante, negru și argintiu. În interiorul carcasei sale elegante cu lățime completă, veți găsi redutabilul chip ESS 9018 Sabre DAC, care funcționează cu modulul de streaming și CD mechanism. Cu toate acestea, dacă dețineți deja un DAC performant, îl puteți conecta utilizând ieșirile digitale coaxiale și optice - și există și o intrare USB pentru conexiunea hard diskului. Rezultatul este o mașină multifuncțională care poate, în teorie, să înlocuiască o parte din componentele sursei digitale existente. Redă un flux audio prin utilizarea aplicației MConnect UPnP / DLNA. Prin aceasta, puteți accesa și reda de pe dispozitive muzicale în rețea.

Atașarea Leema la rețeaua dvs. se poate face prin cablu sau fără fir, aceasta din urmă simplificată prin apăsarea unui buton albastru WPS (Wi-Fi Protected Setup) din spate. Panoul din spate are, de asemenea, o pereche de antene Wi-Fi, plus și o priză de alimentare care duce la sursa de alimentare liniară Noratel încorporată. Se conectează la preamplificator sau este integrat prin perechea sa de ieșiri analogice RCA.

Pentru a trimite muzică de oriunde către Leema, inclusiv din Dropbox sau OneDrive, producătorul recomandă MConnect; aceasta este o aplicație UPnP care poate fi descărcată gratuit și este disponibilă în iOS și Android. 

Black Rhodium Concerto
Available
cabluri interconect stereo

Black Rhodium Concerto

Black Rhodium
SKU_26035
2.139,00 RON
Black Rhodium Concerto - interconect RCA stereo
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai placuta si personalizata. Inainte de a naviga pe AOY.ro te invitam sa citesti Politica de Cookies