Tangent CD II
Tangent CD II back
Tangent CD II remote
Tangent CD II system
Tangent CD II system
Tangent CD II
Tangent CD II back
Tangent CD II remote
Tangent CD II system
Tangent CD II system

Tangent CD II

SKU_26926
Stoc furnizor
989,00 RON
cu TVA

CD player mini Tangent CD II

Ca parte a noului mini-sistem Tangent, CD II joacă un rol esențial atunci când este conectat la noul amplificator Ampster II și Tuner II. Datorită dimensiunii sale minime, compacte, veți putea acum să audiati colecția de CD-uri pe un player care are atât economie de spațiu, cât și tehnologie de ultimă oră. Tangent CD II este un player digital cu multi-format care este compatibil cu toate formatele curente de CD (inclusiv fișiere MP3) ... și dotat cu ieșire digitala optica cât și analogica. Tangent CD II este proiectat pentru conectivitate, calitate si spatiu cat mai mic ocupat.

Telecomanda este compatibila cu toate cele trei mini aparate: amplificator, CD si Tuner. Puteti construi un sistem flexibil, miniatural, cu o calitate audio ce depaseste multe produse de dimensiuni clasice.

Specificatii tehnice CD player Tangent CD II

Output Analogue Out, Optical Digital Out
Remote Control Yes
Standby <1W (EUP 2013)
Power Internal
Weight 1.66 / 2.20 KG
Product Dimensions 195 x 195 x 70 MM
Carton Size 330 x 260 x 120 MM

Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.