• Pret redus
Focal Sphear S

Focal Sphear S

SKU_26452
In stoc
419,00 RON 610,00 RON -191,00 RON
cu TVA

Casti in ear Focal Sphear S

Culoare
  • negru
  • Gold

 

Focal Sphear S detine semnătura acustică istorică Focal, cu medii deosebit de bogate, care nu este niciodată sunet prelucrat, ci precis și clar, extrem de fidel muzicii originale și oferă bogăție armonică, de la un capăt la altul al gamei de frecventa, pentru plăcerea reală de a asculta.
Datorită performanței imbatabile în această categorie de preț, FocalSphear S sunt cele mai performante căști până în prezent, cele mai confortabile și cele mai generoase pentru a vă bucura de muzică, oriunde v-ați afla. În această epocă a fișierelor audio de înaltă rezoluție și CD, prin designul sferic și păstrarea semnăturii acustice Focal, castile Sphear S oferă o soluție originală și unică pentru cei pasionați de sunet de înaltă rezoluție.

Specificatii tehnice Focal Shpear S

Type Closed-back intra-aural
Impedance 16 Ohms
Sensitivity 103dB
THD <0.3%
Frequency response 20Hz – 20KHz
Driver 10.8mm Mylar electro-dynamic
Microphone Omnidirectional
Net weight 15g (0,03lbs)

Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.