Bose SoundTrue AroundEar II
Bose SoundTrue AroundEar II
Bose SoundTrue AroundEar II
Bose SoundTrue AroundEar II

Bose SoundTrue AroundEar II

SKU_25384
In stoc
850,00 RON
cu TVA

SoundTrue AroundEar II compatibile cu Android

Castile Bose SoundTrue AE II compatibile cu Android îți aduc muzica preferată cu profunzimea și claritatea pe care multe căști nu le pot reproduce. Sunt proiectate cu un profil mai subțire și culori noi. Cu o bandă de susținere delicată și perne din spumă cu memorie în jurul urechilor, sunt atât de ușoare și confortabile, încât s-ar putea să uiți că le porți. Sunt însă rezistente, pentru a face față ritmului tău alert de viață. În plus, vin împreună cu o carcasă de transport.

Confort îndelungat
Ceilalți vor observa imediat căștile tale cu noul design. Dar tu s-ar putea să uiți că le porți... Asta pentru că au o bandă de susținere delicată care distribuie uniform greutatea pe cap, și perne din spumă cu memorie în jurul urechilor. Așa că sunt ușoare și confortabile, chiar când asculți cele mai lungi playlist-uri.
O carcasă practică
Cablul audio se atașează la o singură cască pentru mai multă libertate de mișcare. De asemenea, se detașează, pentru a fi depozitat simplu. Cupele pentru urechi se pliază confortabil și, împreună cu banda de susținere se potrivesc de minune în carcasa de transport inclusă.
Asculți muzică și preiei apeluri
Asculți muzică de pe telefon? Mai devreme sau mai târziu cineva tot va suna... Nicio problemă! Preiei sau ignori apelul cu un singur buton de pe microfon. Muzica va aștepta. Butonul conferă și control asupra muzicii pentru cele mai multe modele Samsung Galaxy și alte modele Android.

1000 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.