Supra HDMI-DVI MET S/B 1m

Supra HDMI-DVI MET S/B 1m

SKU22225
In stoc
224,52 RON
cu TVA
Cablu HDMI DVI 1m cu conectori metalici, usor de detasat, cu conector HDMI angular

Ambii conectori sunt fabricati din metal, foarte usor de atasat/detasat. In pachet sunt furnizate doua versiuni de conector HDMI, unul este curb, unul drept: folositi pe cel care este potrivit pentru dvs.
Cablul este terminat la un capat cu HDMI Met-S/B, iar la celalalt DVI-D. Conectorul DVI este complet ecranat prin carcasa de aluminiu, si se poate re-mufa in cazul instalarii pe trasee mascate.

Lungime 1m

Cablul folosit este Supra HF100, un cablu excelent conceput special pentru transport digital pe distante mari si care asigura o impedanta stabila pe tot parcusul lui.
Conectorii HDMI folositi sunt de asemenea de foarte buna calitate, pinii fiind placati cu un strat de aur foarte subtire (aproximativ 0.8mm) care asigura o durabilitate foarte buna si de asemenea un contact perfect. Invelisul conectorilor este turnat astfel incat oxidarea in interiorul lor este foarte putin probabila in timp.

Conductorii sunt izolati cu PE astfel capacitanta este mentinuta la nivel foarte scazut si in plus optimizeaza viteza de transport. Perechile de miezuri care transporta semnal digital sunt stabile din punct de vedere al impedantei pentru intreaga plaja de frecvente de pana la 600Mhz. Ele sunt impletite in manunchiuri diferite astfel incat efectul de crosstalk este eliminat.
Cablul HF100 este dublu ecranat: cei mai importanti conductori sunt ecranati individual si, in plus, mai este adaugat un ecranaj comun pentru toate firele continute, ambele ecranaje fiind realizate cu folie de aluminiu. Astfel interferentele magnetice nedorite sunt eliminate.

Cablul Supra HDMI este produs integral in facilitatile proprii in Suedia de catre firma Jenving Technologies AB.


* Signal Bandwidth: 340 MHz
* TMDS Bandwidth: 10.2 Gbit/s
* Color Depth: 48 bit/px
* Resolution Guaranteed 1080p, up to 1920x1200.
* Deep Color, x.v.Color
* Auto Lip Sync
* Dolby TrueHD, DT-HD Master Audio
* 3D over HDMI
* Audio Returm Channel
1000 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.