JBL Horizon

JBL Horizon

SKU_24452
In stoc
529,00 RON
cu TVA

JBL Horizon este un radio ce ofera posibilitatea ascultarii muzicii prin Bluetooth
Trezeşte-te pe una dintre cele alarme digitale originale, postul radio FM ales sau muzica de pe smartphone prin Bluetooth

Culoare
  • negru
  • alb

JBL Horizon este un radio ce ofera posibilitatea ascultarii muzicii prin Bluetooth

JBL Horizon are un design compact ce se integrează uşor pe noptieră sau raft de bucătărie si include 2 alarme separate personalizabile.
Trezeşte-te pe una dintre cele alarme digitale originale, postul radio FM ales sau muzica de pe smartphone prin Bluetooth.
Permite memorarea a 5 posturi FM şî poate reda wireless muzica de pe telefon sau tabletă prin tehnologia Bluetooth. 
Display-ul LCD pentru ceas are incorporat un senzor de lumină pentru ajustarea luminozităţii în funcţie de nivelul de lumină din cameră. 
Două porturi USB îţi permit încărcarea rapidă a dispozitivelor tale, telefon sau tabletă.
Datorită butonului mare pentru Snooze şi display-ul LCD, JBL Horizon este uşor de folosit chiar şi când eşti adormit, iar bateria incorporată asigură că te vei trezi în fiecare zi, chiar şi în cazul unei întreruperi de curent.

General Specifications
Rated Power Input 2 x 5W
Weight (g) 890
Audio Specifications
Frequency Response 70Hz - 20kHz
Dimensions
Depth (mm) 86
Height (mm) 160
Width (mm) 183

994 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.