Quadral Casa C6
Quadral Casa C6
Quadral Casa C6
Quadral Casa C6

Quadral Casa C6

SKU_25796
In stoc
669,00 RON
cu TVA

Boxa de tavan Quadral Casa C6
pret pe bucata

Sunetul excelent Quadral, impachetat discret intr-o boxa incastrabila in tavan sau perete: seria CASA dispare cu discretie in spatiul de auditie dar se face simtit intr-un mod exceptional in spatiul auditiv printr-un sunet neagresiv, ambiental, detaliat, perfect pentru crearea unei atmosfere sonore ambientale sau pentru canalele surround al unui home cinema.

Depinzand de materialul in care sunt incastrate, se pot furniza diverse kituri de instalare. Tweeterul este ajustabil in volum si directional, pentru potrivirea perfecta cu pozitia de auditie (+/- 2 dB).

Seria CASA ofera optiuni fascinante pentru spatiul de living. In combinatie cu boxe de podea si subwoofere poti crea un adevarat home cinema sau sala de concert.

Accesoriu optional - grila patrata.

Specificatii tehnice Quadral Casa C6

Type 2-way
Design principle Closed
Nominal/music power (W) 50/80
Efficiency (dB/1W/1m) 87
Impedance (Ohm) 8
Tweeter 25 mm Ø metal dome
Woofer 180 mm Ø titanium-PP
Size (w x h x d) in cm Ø 24,6 x 10,1

1000 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.