Dali Spektor 6

Dali Spektor 6

SKU_26115
In stoc
2.832,00 RON
cu TVA

Boxe de podea Dali Spektor 6, din noua gama entry Dali Spektor
Pret pe pereche

Culoare
  • negru
  • walnut

Construite pornind de la doua difuzoare de bass de 6½" din fibra lemnoasa si tweeter 25 mm soft dome, Dali Spektor 6 este o boxa de podea de dimensiuni mari, fiind varful gamei Spektor. Livreaza un sunet detaliat, dinamic, si puternic, Dali Spektor 6 fiind alegerea perfecta in orice sistem stereo sau surround.

Difuzoare cu membrana din fibra lemnoasa:
Difuzoarele de bass folosesc o combinatie de hartie cu masa scazuta si fibra lemnoasa pentru ranforsare. Fibrele lemnoasa incorporate dau suprafetei capacitatea de a nu crea rezonante nedorite. Acest lucru ajuta ca Dali Spektor 6 sa reproduca sunetele in cel mai curat si detaliat mod.

Usor de amplificat:
Designul prietenos pentru amplificatoare al boxelor Dali Spektor 6 asigura o potrivire perfecta cu aproape orice amplificator de pe piata in zona respectiva de pret. Indiferent ca este vorba de amplificatoare compacte, stereo sau surround, Dali Spektor 6 va da tot ce este mai bun.

Tweeter soft dome:
Dali Spektor 6 detine un tweeter soft dome ce ofera o rezolutie perfecta pentru clasa lor de pret, cu un raspuns exins in frecventa, dispersie larga si coloratie redusa. Este foarte aproape de sunetul modelelor Dali high end, avand un material ultra usor, mai usor decat majoritatea celor de pe piata (0.056 mg/mm2).

Fara pierderi de semnal:
Folosind doar difuzoare proiectate de DALI, nevoia de corectie a frecventelor din crossover este eliminata. Acest lucru permite crearea unui crossover  cu componente atent selectate ce asigura pierderi zero de semnal audio.

Specificatii tehnice boxe de podea Dali Spektor 6:

Raspuns in frecventa (+/-3 dB) [Hz] 43 - 26,000 Hz
Sensibilitate (2,83 V/1 m) [dB] 88.5 dB
Impedanta nominala [ohms] 6 ohms
Maximum SPL [dB] 109 dB
Putere amplificare recomandata [W] 30 - 150 Watt
Crossover [Hz] 2,500 Hz
Crossover constructie 2-way
Tweeter 1 x 25 mm Soft Textile Dome
Woofer, 2 x 6,5" Wood Fibre Cone
Constructie Bass Reflex
Frecventa bass reflex [Hz] 41.0 Hz
Conectori single wire
Amplasare recomandata: pe podea
Distanta fata de perete, recomanda [cm] 20 - 100 cm
Dimensiuni (HxWxD) [mm] 972 x 195 x 313 mm
Greutate [kg] 13.8 kg
Accesorii incluse: Spikes, Rubber Feet, Manual

Boxele de podea Dali Spektor 6 beneficiaza de 2 ani garantie

Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai placuta si personalizata. Inainte de a naviga pe AOY.ro te invitam sa citesti Politica de Cookies