Leema Xeta

Leema Xeta

SKU_23490
In stoc
15.749,00 RON
cu TVA

Boxe de podea, 250W

pret pe pereche

Culoare
  • alb
  • negru lacuit
  • zebrano

Leema Xeta este o boxa de podea de dimensiuni normale, cu o configuratie de difuzoare neobisnuita. Incinta detine patru difuzoare de 100mm construite special pentru aceasta boxa, dupa standardele exacte Leema. La acestea se adauga un tweeter de 25mm - soft dome neodimium.

Perechea centrala de difuzoare, din imediata vecinatate a tweeterului, reproduc gama de frecventa incepand cu frecventa de bas superioara, pana la frecventa crossover de 3.5 kHz, de la care tweeterul preia frecventele pana la 25kHz.

Perechea extrema de difuzoare, cel mai de deasupra si cel mai de jos, reproduc doar frecventele de bas, pana la 500Hz, accentuand frecventele de bas ale perechii mijlocii. Aceasta dispunere este in mod frecvent cunoscuta prin denumirea "doua cai si jumatate".

Avantajul acestei configuratii este faptul ca folosind difuzoare relativ mici, viteza de raspuns nu este compromisa, sunetul ramanand agil si precis, in acelasi timp frecventele joase sunt redate eficient!

Inaltimea incintei este optimizata astfel ca tweeterul sa se situeze la nivelul urechii unui ascultator asezat.

Pe partea din spate sunt prevazute cu un port de bass reflex de dimensiuni mari, proiectat la dimensiuni critice pentru a fi in concordanta cu cele patru difuzoare ale boxei, extinzand frecventele joase in mod suplimentar. Tot aici avem si doua perechi de borne pentru conectarea atat simpla cat si bi-wire.

In partea posterioara a bazei este prevazut un orificiu pentru fixarea cablurilor de legatura.

Dimensiuni:
Inaltime 1075mm, plus 40mm daca se fixeaza conurile de izolare.
Latime 180mm
Adancime 280mm

Dimensiunile bazei
Inaltime 25mm.
Latime 260mm
Adancime 365mm

Specificatii

Putere amplificator recomandata: 50 - 250 Watt RMS
Impedanta: 6 ohms nominal
Raspuns frecventa: +/- 3 dB @ 1 W, 28 Hz - 30 kHz
Sensibilitate: 90dB 1W/1M
Greutate: 28kG, 31kG incluzand ambalajul, pentru fiecare boxa in parte

Finisaj:
High gloss black
High gloss white
Furnir natural High gloss Zebrano.

1000 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.