Eltax Voyager BT 15 PRO
Eltax Voyager BT 15 PRO
Eltax Voyager BT 15 PRO
Eltax Voyager BT 15 PRO
Eltax Voyager BT 15 PRO
Eltax Voyager BT 15 PRO

Eltax Voyager BT 15 PRO

SKU_27303
Stoc furnizor
2.199,00 RON
cu TVA

Boxa karaoke Eltax Voyager BT 15 PRO

Eltax Voyager BT 15 PRO - Karaoke nomadic speaker

Boxa karaoke Eltax Voyager BT 15 Pro PA este cel mai mare din gama. Se remarcă prin designul său pe 3 căi și prin amplificarea sa generoasă care oferă 500 W. Aceasta boxa este dotata cu două microfoane wireless și o telecomandă cu infraroșu. De asemenea, are o baterie care garantează autonomie de până la 6 ore. Conexiunea sa extinsă (port USB, port SD, mufă de intrare 6,35 mm și RCA), tunerul său FM și suportul Bluetooth fac o alegere pentru a asculta muzică la o petrecere sau în grădină, pentru a organiza un karaoke sau a oferi un concert afară.

Eltax Voyager BT 15 Pro: boxa portabila cu 3 căi

Eltax Voyager BT 15 Pro adoptă o construcție cu trei căi. Dispune de un tweeter piezo, un difuzor de medii de 16,5 cm și un woofer impresionant de 38 cm. Montat în bass-reflex, oferă un volum sonor puternic, cu bas dinamic și precis. Integrarea setărilor de egalizare a semnalului audio (EQ), întârziere și reverberație vă permite să modificați reproducerea sunetului în funcție de circumstanțele și preferințele utilizatorului.

Difuzoarele Eltax Voyager BT 15 Pro sunt alimentate de un amplificator integrat cu o putere de 500 wați. Această amplificare este alimentată de o baterie care permite utilizarea nomadică atingând 6 ore fără reîncărcare!

Eltax Voyager BT 15 Pro are un mâner de transport retractabil care vă permite să-l duceți peste tot cu dvs.!

Eltax Voyager BT 15 Pro: conectivitate completă

Pe lângă cele două microfoane wireless, Eltax Voyager BT 15 Pro are conectivitate complete. Există două intrări Jack de 6,35 mm, precum și o intrare și ieșire stereo RCA pe partea difuzorului. Primele două vă permit să conectați instrumente, cum ar fi o chitară sau un sintetizator. Intrarea RCA poate primi muzică de la un CD player sau de la un player portabil de muzică folosind un jack / RCA.


Boxa activa wireless
Domenii de utilizare: Computer, home cinema, karaoke, smartphone, club, bar, evening entertainment, concert, centru comecial...
Carcasa: MDF
Difuzoare: Woofer 15″ + medium 6.5″, piezo tweeter
Sensibilitate: 99dB/W/m
Putere: 500W, alimentare inclusa
Baterie: 12V/7Ah
Durata baterie: 20 hours
Functii: Bluetooth, FM radio, TF card
Intrari: Mic, AUX, USB, SD, Guitar
Dimensiuni (w x h x d): 430 x 812 x 415 mm
Greutate: 26.2 kg
Culoare: Dark grey housing, black grid
Accesorii incluse: 2 microfoane, telecomanda

Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai placuta si personalizata. Inainte de a naviga pe AOY.ro te invitam sa citesti Politica de Cookies