Amphion Argon 0

Amphion Argon 0

SKU_25110
In stoc
4.499,00 RON
cu TVA

Boxe de raft Amphion Argon 0

pret pe pereche

Culoare
  • negru
  • alb
  • custom

Amphion Argon 0

Argon 0 este cea mai mica boxa din gama Argon, in afara de o limitare a extensiei de bass tot ce se poate spune despre Argon 1 este valabil si pentru Argon 0.

Daca esti in cautarea unui mini monitor high end pentru o camera mica, sau vrei sa construiesti un sistem fullrange 2.1, 5.1, Argon 0 este cel mai potrivit model de incinta acustica. Calitatea frecventelor medii este de referinta in domeniu, asigurand o claritate placuta a sunetului chiar si la volum mic.

Putini iubitori de muzica mai au timp sa asculte sistemele lor high end. Performantele de studio ale modelului Argon 0 creaza oportunitati pline de bucurie pentru a va asculta la nivel high end muzica din calculatorul personal, fiind boxe nearfield de exceptie.

Similar cu celelalte modele Argon, sunetul este natural si neutru, printre cele mai naturale si neutre boxe existente pe piata. Un nivel ridicat de transparenta inseamna ca veti patrunde mai adanc in muzica pe care o apreciati.

Chiar daca Argon 0 se imbina perfect cu sisteme audio de clasa high end, rezultate surprinzatoare veti obtine si cu amplificari mai modeste.
Constructie: 2-way, vented
Tweeter:1″ titaniu
Mid / woofer:4,5″ aluminiu
Crossover:1600 Hz
Impedanta:8 ohm
Sensibilitate:86 dB
Raspuns frecventa:50 – 20 000 Hz +/-3dB
Recomandare amplificare:25 – 120 W
Dimensiuni (h x w x d):259 x 132 x 220 mm
Greutate:6 kg
Culori: black, white, full white and colour grids

1000 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.