Amphion Argon3

Amphion Argon3

SKU21022
In stoc
9.899,00 RON
cu TVA

Boxe de raft, 200W

pretul pentru o pereche

Culoare
  • negru
  • alb
  • walnut
  • mesteacan

Chiar daca designul Argon a ramas neschimbat inca de la introducerea pe piata in anul 2002, tehnologic a fost continuu imbunatatita. Recentele imbunatatiri din 2006 cu privire la directionarea undei sonore asigura o energie liniara de raspuns in toata gama de frecvente. Multi considera ca Argon3 este una din cele mai bune mini monitoare pe doua cai de pe piata si este inca folosita ca sistem de referinta de catre multe reviste de specialitate si audiofili. Argon3 a castigat laudele presei si numeroase nominalizari si premii.

Iata cateva opinii ale unor cititori ai revistei HiFi+:
"Mi-a placut claritatea impresionanta adusa de Amphion oricarui gen de muzica."
"Am fost foarte surprins de felul in care Amphion construieste tabloul intreg al muzicii, dar retinand simtul controlului in detaliu si in ansamblu."

Cabinetul este finisat cu furnir de mesteacan finlandez (pentru ambele versiuni de culoare mesteacan si cherry), gazduieste un tweeter Amphion titanium integrator de 1 inch si un woofer de 6.5 inch cu con de aluminium, ambele dezvoltate in colaborare cu SEAS Norvegia.

Pentru o integrare perfecta se foloseste un crossover cu frecventa uimitor de scazuta, la 1200 Hz!

Chiar la o sensibilitate de 62 dB, Argon3 este usor de integrat cu orice amplificator, deoarece impedanta minima este de 7 ohm.

Argon3 este deasemenea potrivita cu aplicatii multi canal home cinema, pe post de boxa centrala, principala, satelit. Se integreaza perfect cu subwooferul Amhion Impact 500.

Argon3 este disponibila in variantele cherry, mesteacan, argintiu si negru.

Boxele sunt importate de importator autorizat in Romania. Garantie 24 luni.

Mod operare: 2-way vented
Tweeter 1 " titanium
Mid - Woofer 6 1/2 " aluminium
Crossover point 1200 Hz
Impedanta 8 ohm
Sensibilitate dB/W/m 86 dB
Raspuns in frecventa 40...40 000 Hz
Putere recomandata 30...200 W
Dimensiuni (h x d x w) 380 x 305 x 191 mm
Greutate 11 kg

1000 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.