Amphion Ion
Amphion Ion
Amphion Ion
Amphion Ion
Amphion Ion
Amphion Ion

Amphion Ion

SKU20543
In stoc
3.999,00 RON
cu TVA

Boxe de raft 120W,

pretul este pentru o pereche

Culoare
  • negru
  • alb
  • color grid

Amphion Ion este o boxa de raft, dar nu va lasati ochiul sa va insele. Sunetul este cat se poate de full range si plin de tonalitate si rezolutie, surprinzator de puternic!

Forme rotunjite fin, dimensiuni clasice, fac din Ion o boxa iesita in afara granitelor timpului, dar totusi moderna. Ion este facuta din componente de cea mai inalta calitate, singura dimensiune redusa fiind cea fizica.

Ion contine un tweeter titanium 25mm si un difuzor papercone 4.5 inch, intr-un cabinet 19mm MDF.

Daca doriti cel mai performant sunet posibil, insa vreti sa pastrati camera dvs si pentru alte scopuri in afara de auditie, Ion este alegerea!

Care este culoarea potrivita pentru interiorul dvs? Alb, negru, sau argintiu? Alegeti!

Designul de varf se intalneste cu sunetul high end.

La introducerea pe piata, Ion a fost premiata pentru designul deosebit, la o expozitie renumita Habitare, si a fost aleasa de catre Asociatia Jurnalistica Finlandeza pentru Interioare ca favorita "mica si placuta, dar cu sunet top class". Dupa acest eveniment, un numar mare de reviste high end au cazut deacord ca o carte nu se judeca dupa coperta aratoasa. Mai multe informatii gasiti in paginile de review:

Ion foloseste tehnologie proprietare Amhion, U/D/D (Difuzie Directionata Uniform), permitand difuzorului sa functioneze la nivel optim in toate felurile de camere, pozitionarea boxei fiind flexibila.

Ion se preteaza aplicatiilor stereo cat si home cinema.

Culori: Negru, Alb, Argintiu
Mod operare: 2-way bass reflex
Tweeter 1"titanium
Crossover 1600 Hz
Impedanta 8 ohm
Sensibilitate dB/W/m 86 dB
Raspuns in frecventa: 55-20 000 Hz, -6dB
Putere recomandata: 20-120 W
Dimensiuni h x w x d : 268 x 134 x 220 mm
Greutate: 4,7 kg
Cabinet: Painted 19 mm MDF

1000 Produse
Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru functionarea corecta a magazinului online, si pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta si personalizata pe AOY.ro. Inainte de a naviga pe AOY.ro te rugam sa consulti pagina Politica de Cookies. De asemenea, te invitam sa citesti Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu data de 23 Mai 2018.