Ruark R1 promo
Ruark R1 promo
Ruark R1 MKII promo
Ruark R1 MKII promo
  • Pret redus
Ruark R1 promo
Ruark R1 promo
Ruark R1 MKII promo
Ruark R1 MKII promo

Ruark R1 MKII / VitaAudio

SKU_24313
In stoc
699,00 RON 1.199,00 RON -500,00 RON
cu TVA

Deluxe tabletop radio - FM/DAB/DAB+

finisaj: alb

Culoare
  • negru
  • alb

What HiFi 2012 Best DAB/FM Radio award

What HiFi 2011 Best DAB/FM Radio award

HiFI Choice - 5 star review

Si aprecierile pot continua... Cele de mai sus sunt doar cateva extrase din presa de specialitate, referitoare la ceea ce se poate considera cel mai bun radio DAB / FM miniatural existent.

Ruark Audio R1 permite detinatorului sa isi seteze radioul asa cum le place! Ruark Audio R1 este recunoscut pentru calitatea de exceptie a sunetului, insa de data aceasta R1 detine si controale de ton si loudness, astfel incat fiecare isi poate potrivi propria imagine sonora dupa gustul propriu.

Pentru cei care vor sa foloseasca Ruark Audio R1 ca radio de dormitor, a fost adaugata a o alarma dubla ce permite setarea ei singulara, zilnica, saptamanala sau de weekend. Ambele alarme (radio sau buzzer) pot fi setate la volumul dorit, dupa profunzimea somnului fiecaruia. Este prezenta si o functie sleep timer / snooze ajustabila.

Ora, programul radio si informatii de setare sunt prezente pe un display larg si clar, care isi seteaza automat luminozitatea dupa nivelul de lumina din camera. Displayul poate fi stins automat dupa o perioada de timp specificata, daca este necesar.

Pe panoul din spate sunt prezente: o iesire pentru casti, iesire audio, si intrare audio. Aceasta permite conectarea unui MP3 player sau alt dispozitiv, de care ne vom putea bucura folosind sunetul bogat si detaliat al Ruark Audio R1.

In mod normal plasarea unor baterii inauntrul unui radio afecteaza negativ calitatea sunetului. Ruark Audio ca de obicei nu a urmat conventiile pietei! Un acumulator detasabil este prezent ca accesoriu suplimentar, astfel ca oricine poate lua radioul Ruark Audio R1 in aer liber, la un picnic sau oriunde nu sunt prezente prize de alimentare. Acumulatorul se ataseaza pe partea din spate, fixandu-se de aparat.

Pentru a fi si mai atractiv, Ruark Audio R1 are ca accesoriu o carcasa din piele naturala prelucrata manual, pentru protectie si portabilitate. 'CarryPack' aduce un design retro imbunatatind aspectul estetic si tactil.

Specificatii:

Calitatea superba a sunetului
DAB, DAB+, FM cu RDS
10 programe cu memorie
Intrare auxiliara pentru MP3 sau alte dispozitive
Putere nominala 9W
Difuzor 3.5 inch customizat, de calitate HiFi
Control RotoDial cu iluminare subtila
Afisaj foarte usor de citit, cu afisarea vizibila a orei si a altor informatii
Luminozitatea afisajului se regleaza automat functie de lumina ambientala
Reglaje de ton si loudness
Iesire de casti stereo
Ceas si alarma usor de configurat, setare o data, saptamanal, weekend etc
Volum alarma reglabil
CarryPack - husa de piele culoare neagra sau maro
Dimensiuni H170 x W130 x D135mm
Greutate 1.8 kg
Acumulatori externi ca accesoriu suplimentar

Nu există recenzii
Product added to wishlist

AOY.ro utilizeaza cookies pentru a oferi vizitatorilor o experienta cat mai placuta si personalizata. Inainte de a naviga pe AOY.ro te invitam sa citesti Politica de Cookies