Cosul de cumparaturi  

Nici un produs

Livrare 0 lei
Total 0 lei

Catalog de produse

M2TECH Evo PhonoDAC Two

6699 lei

M2TECH Evo PhonoDAC Two - un preamplificator phono, DAC si convertor Analog - Digital, avand mai multe curbe standard de preamplificare implementate

Detalii

6699 lei cu TVA

SKU_26160

1 kg

Nume: *

Email: *

Telefon:

Intrebari: *

Cod securitate: * Click on me to change image  

M2TECH Evo PhonoDAC Two este veriga lipsa intre domeniul analog si cel digital. Iti permite sa digitizezi muzica pe care o ai in format analog, sa o trimiti catre un PC si sa o accesezi mai tarziu cu un DAC-ul inclus. Este dotat cu un convertor analog-digital premium, o intrare analog versatila cu gain setabil si impedanta de intrare configurabila, o interfata USB asincrona 2.0, procesare digitala si DAC premium.


Datorita blocului de prodesare digitala cu egalizatoare, semnalul audio digital poate fi procesat prin aplicarea a mai multor curbe phono iar semnalul este apoi trimis direct spre DAC-ul intern, functionand astfel cau un preamplificator MM/MC de prima clasa.


M2TECH Evo PhonoDAC Two este deasemenea o interfata perfecta AD/DA pentru a include un PC in semnalul analog al sistemului tau HiFi, de exemplu intre preamplificator si power amp, pentru a aplica in timp real procesari digitale precum corectii de camera, egalizare, filtrare crossover etc...


Desigur poate fi folosit si ca DAC high end, avand in dotare un DAC Sabre 32 bit, ce furnizeaza un sunet cu o claritate de cristal provenind de la orice sursa - fisiere high resolution, MP3 sau CD, sunetul rivalizeaza cu DAC-uri mult mai scumpe.


Versatilitatea extrema permite impingerea performantelor spre cel mai inalt nivel, pas cu pas. Intrarea SPDIF BNC poate fi folosita ca intrare de semnal de clock extern pentru conectarea Evo Clock Two.


Folosind telecomanda, Evo PhonoDAC Two este un preamplificator perfect pentru sistem desktop sau sisteme secundare in dormitor sau casa de vacanta, mai ales impreuna cu boxe active sau power amp compact.


Specificatii tehnice M2TECH PhonoDAC Two:


Inputs:
analog single-ended (RCA)
SPDIF/external clock (BNC)
USB 2.0 high speed


Outputs:
analog single-ended (RCA)
external clock info (Toslink)


ADC Sample frequencies:
PCM 44.1kHz to 384kHz


DAC Sample frequencies:
PCM 44.1kHz to 384kHz
DoP 64X to 128X
Native DSD 64x to 256x


ADC and DAC PCM resolution: 16 bits to 32 bits


Signal-to-Noise Ratio:
120dBA (DAC only)
118dBA (ADC + DAC)
THD+N: 0.0005%
Output Voltage: 2.5Vrms
Output impedance: 2 Ohms
Analog input gain: 0 to 62dB
Analog input sensitivity:
2.5Vrms (gain: 0dB)
2mVrms (gain: 62dB)
Input impedance:
10 Ohms to 50kOhms (analog)
75 Ohms (SPDIF and external clock)
Supply voltage: 7.5VDC to 15VDC
Power Consumption: 3W (@ 9VDC supply)
Size: 105x100x46mm (wxdxh)
Weight: net 0,3kg, gross 0,7kg

M2TECH Evo PhonoDAC Two

Comenzi telefonice

0721 274 389
021 242 08 30
Parerea ta:

Trimite-ne intrebarile si sugestiile tale, recomandari de imbunatatire privind site-ul Aoy.ro, sau produse pe care vrei sa le gasesti in oferta noastra folosind formularul de feedback.
Va multumim.