Cosul de cumparaturi  

Nici un produs

Livrare 0 lei
Total 0 lei

Catalog de produse

Leema Essentials USB DAC

2699 lei

DAC USB high resolution

Detalii

2699 lei cu TVA

SKU_24223

2 kg

Nume: *

Email: *

Telefon:

Intrebari: *

Cod securitate: * Click on me to change image  

Sample Rates: 32kHz to 384kHz up to 24 bits
Asynchronous Mode Transfer


In ultimii ani a avut loc o schimbare de atitudine de-a dreptul seismica cu privire la muzica stocata pe PC.
iTunes si produse similare au facut posibila achizitionarea muzicii mult mai facil si convenabil.
Acum sunt disponibile si fisiere de inalta rezolutie, descarcabile din surse precum HDTracks.com, in variate formate lossless (FLAC, Apple Lossless), stocarea pe PC devenind mult mai atractiva pentru audiofili.
Totusi ramane o problema: interiorul unui PC nu este cel mai bun mediu propice pentru reproducerea muzicii la nivel audiofil, existand mult prea multe surse externe de zgomot cauzate de proximitatea unor componente ale PC-ului ce produc radiatii electromagnetice. Rezultatul este zgomot si distorsiune in semnalul audio.
Solutia este conversia semnalului digital in semnal audio analog in afara PC-ului, folosind un DAC (Digital to Analogue Converter) extern de performanta inalta.
Desigur ca nu toate DAC-urile sunt la fel, unele se bazeaza pe iesirea digitala SPDIF a computerului, care este grav compromisa de semnalul de timing generat de computer. Aceste semnale pot fi bune pentru computer, dar sunt mult prea imprecise si cu 'zgomot' pentru reproducerea muzicii la calitate inalta.
Leema Essentials USB DAC foloseste o solutie mult mai eleganta, numita transfer asincron, prin portul USB al calculatorului. Acest mod permite semnal de ceas precis, generat de Essentials USB DAC pentru a stabili rata cu care computerul furnizeaza semnalul digital audio, transmitand computerului cand si cum sa transmita datele. Aceasta 'conversatie' este vizibila pe display-ul LCD al DAC-ului. Implementarea Leema a acestui mod asincron elimina total distorsiunile cauzate de jitter (termen ce defineste fluctuatiile in timp al semnalului audio).
Folosind renumitul modul Leema M1 USB si avand nu mai putin de trei microprocesoare pe 32 bit, Essentials DAC foloseste tehnologia 'spinning electron' pentru a furniza o izolare perfecta a partii audio de mediul plin de semnale nedorite al computerului.
Acest semnal astfel purificat, este preluat de multiple convertoare Crystal Semiconductors CS43xx in topologie Leema Quattro Infinity, pentru conversia lor in semnal audio analog.
Essentials USB DAC accepta rate de esantionare de la 32kHz pana la 384kHz si 24 bit, si poate fi folosit pe Mac, Linux si Windows (folosind driverele furniate).


Cutia aparatului este din aluminiu extrudat.
Culori: Negru si Argintiu
Made in the UK
5 years warranty

Leema Essentials USB DAC

Comenzi telefonice

0721 274 389
021 242 08 30
Parerea ta:

Trimite-ne intrebarile si sugestiile tale, recomandari de imbunatatire privind site-ul Aoy.ro, sau produse pe care vrei sa le gasesti in oferta noastra folosind formularul de feedback.
Va multumim.