Cosul de cumparaturi  

Nici un produs

Livrare 0 lei
Total 0 lei

Catalog de produse

Audio Pro Addon T3

1149 lei

Boxa Activa Wireless

Detalii

1149 lei cu TVA

SKU_25499

Nume: *

Email: *

Telefon:

Intrebari: *

Cod securitate: * Click on me to change image  

Addon T3 este o boxă portabilă extrem de compactă ce funcționează cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, oferind o dinamică uimitoare și un echilibru tonal de excepție.


Addon T3 redă muzica uimitor de bine, cu înalte clare și bas profund. Cu un mod simplu de operare, portabilitate elegantă și caracteristici audio ce vor surprinde chiar și cei mai înrăiți pasionați de Hi-Fi, T3 stabilește un nou standard pentru portabilitatea audio. Mai mult, oferă una dintre cele mai bune autonomii de pe piață - 30 de ore de redare la jumătate din volum și 12 ore de redare la volum maxim.


Specialitatea celor de la Audio Pro, încă din 1978, este sunetul puternic produs de difuzoare mici. Inginerii Audio Pro au optimizat design-ul acustic astfel încât să ofere o dinamică uimitoare, un bas profund și presiune acustică din abundență. Tehnologia audio avansată împreună cu experiența în domeniul acustic oferă boxei control simplu și divertisment muzical din belșug. Sunet pur și simplu uimitor.


Addon T3 este proiectat pentru a fi folosit pentru perioade lungi. Acumulatorul are o autonomie de 30 de ore atunci când redarea se face la jumătate din volum și 12 ore pentru redarea la volum maxim.


Boxele wireless Addon utilizează cel mai nou standard Bloetooth 4.0 pentru cea mai bună transmisie și calitate a sunetului. Muzica poate fi redată wireless prin Bluetooth de pe orice dispozitiv compatibil: iOS, Android, Windows Phone, Mac sau PC.


Pe lângă posibilitatea de redare wireless prin Bluetooth, există și posibilitatea de conectare a altor surse audio prin intrarea auxiliară audio disponibilă.


Cu o putere totală de 25W și DSP avansat, Addon T3 oferă un sunet pur și simplu uimitor pentru o boxă de asemenea dimensiuni.


Încarcă cu ușurință telefonul mobil prin conectarea acestuia la portul de alimentare USB. De asemenea, poți conecta receiverele wireless din seria Living (RX100 și RXD200) pentru a conecta Addont T3 la o rețea wireless Audio Pro existentă.

Audio Pro Addon T3

Comenzi telefonice

0721 274 389
021 242 08 30
Parerea ta:

Trimite-ne intrebarile si sugestiile tale, recomandari de imbunatatire privind site-ul Aoy.ro, sau produse pe care vrei sa le gasesti in oferta noastra folosind formularul de feedback.
Va multumim.