Video 4K si sunet 3D Dolby Atmos si DTS:X la gama de receivere Yamaha 2016

Noua gama de receivere Yamaha x81 2016 introduce suport pentru 4K Ultra HD si sunet 3D

Yamaha isi pastreaza statutul de leader de clasa in gama receiver AV cu raportul cel mai bun performanta / pret de pe piata introducand anul acesta o gama de receivere AV care suporta video Ultra HD 4K inca de la cel mai accesibil model Yamaha RX-V381 disponibil la un pret de 1599 lei.

Comparativ cu alti producatori de receivere AV, Yamaha se situeaza mai bine la toate capitolele:

  • gama cea mai variata de produse, cu serie speciala audiofila dedicata sunetului perfect
  • cel mai bun raport performanta pret, cu modele entry la cel mai bun pret posibil
  • sunetul cel mai echilibrat si transparent
  • calitatea constructiei cea mai buna

Ca in fiecare an, o noua serie este introdusa pe piata de anul acesta, RX-V x81 si RX-A x60. Modelele aparute vara aceasta, si disponibile in stoc, sunt urmatoarele:

Yamaha RX-V381

Yamaha RX-V381Cel mai accesibil model, dar nu sunt omise functii care inainte erau gasite doar la modele de varf:

–¬†4K Ultra HD Full Support cu 4K60p (4:4:4), HDCP2.2 (4 in / 1 out), HDR Video si BT.2020 pass-through
–¬†Dialogue Level Adjustment pentru ajustarea corecta a dialogului in filme
– Bluetooth streaming cu functie de Compressed Music Enhancer
– amplificatoare proiectate in intregime cu circuite discrete

Yamaha RX-V481

yamaha rx-v481Al doilea model din gama de receivere Yamaha, adaugand functii de retea WiFi, AirPlay, Spotify, Internet Radio, precum si Zone B pentru a configura un nou spatiu de auditie auxiliar. Daca doriti sa furnizati in toate camerele un sunet sincronizat, beneficiati de sistemul Yamaha MusicCast multiroom, Yamaha RX-V481 fiind compatibil cu acest sistem unic. Furnizeaza o putere pe canal de 80W fiind suficient pentru camere de auditie mici si medii, functiile YPAO Sound Optimisation permitand configurarea facila a oricarui sistem de boxe atasat, compensand eventualele defecte acustice ale incaperii.
Sunt evident suportate noile standarde video 4K Ultra HD, 4K60p, HDR Video, BT.2020

Yamaha RX-V581

yamaha rx-v581Modelul urmator este deja unul complet, cu toate standardele audio-video. Pe langa video 4K Ultra HD, 4K60p, Yamaha RX-V581 vine cu suport pentru sunet 3D Dolby Atmos si DTS:X. Va puteti bucura de acelasi sunet tridimensional prezent in salile de cinema premium, iar daca aveti un ecran sau proiector Ultra HD, veti beneficia de un adevarat sistem home cinema premium in sufrageria dvs.
Acest receiver beneficiaza de un sistem avansat de setari pentru boxe, care permit configurarea inclusiv a boxelor Dolby Atmos cat mai aproape de specificul boxelor atasate la receiver.
Nu lipsesc nici functiile de retea WiFi si Bluetooth, AirPlay, Internet Radio, streaming, avand un sistem de imbunatatire a calitatii audio streaming.

Yamaha RX-V681

yamaha rx-v681Avand o putere impresionanta de 90W pe canal, acest receiver 7.2 este un upgrade substantial fata de modelul precedent, mai ales pe partea de calitate audio si conectivitate, avand 6 intrari HDMI, intrare HDMI si USB frontala, suport multi zone. Permite fisiere audio de inalta rezolutie DSD 2.8MHz / 5.6MHz, FLAC/WAV / AIFF 192kHz / 24bit, Apple Lossless 96kHz / 24-bit avand functie Gapless Playback ce asigura o auditie fara intreruperi in modul streaming.
Pentru un rafinament crescut al vizionarii filmelor exista 17 moduri DSP, inclusiv Cinema 3D, ajustarea nivelului si pozitiei dialogurilor, configurare avansata YPAO pentru calibrarea sistemului de boxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *