Denon HEOS – sisteme wireless de sonorizare multiroom cu adevarat Hi-Fi

sonorizare multiroom

Denon HEOS – o gama de produse wireless de sonorizare multiroom ce fac muzica sa sune incredibil, calitatea sunetului provenind de la un brand ce nu mai are nevoie de prezentare: DENON

Lansata pe un teren deja dominat de binecunoscutul sistem multiroom Sonos, gama Denon HEOS incearca sa prinda teren folosind unele avantaje care nu sunt prezente la Sonos: renumele si traditia HiFi a brandului Denon, care este practic un gigant al industriei audio, cu o experienta de neegalat si fiabilitate recunoscuta mondial, precum si unele produse ce nu se regasesc in gama Sonos, cum ar fi HEOS Home Cinema – un sistem complet home cinema, HEOS Drive – o solutie de amplificare multiroom – multizone cu functii network.

In ansamblu, gama Denon HEOS ofera un sistem coerent de sonorizare multiroom, asistat de aplicatia de control free IOS / Android, ce permite accesarea muzicii din multiple surse, si rularea ei in zone singulare sau grupate multiroom.

denon heos 1Cel mai mic element, si cel mai nou, este HEOS 1, o boxa miniaturala wireless multiroom, ce contine amplificare in clasa D, conectare WiFi dual band la reteaua locala, si poate efectua streaming wireless de muzica fiind controlata de aplicatia IOS / Android dedicata.

Se poate conecta in mod stereo folosind doua HEOS 1.

Detine un accesoriu optional interesant: Go Pack – acumulator reincarcabil combinat cu un adaptor wireless bluetooth pentru streaming de muzica folosind acest standard wireless.

 

 

 

 

denon heos

Urmatoarele boxe, mai mari, sunt HEOS 3, HEOS 5 si HEOS 7, primele doua fiins portabile in caz de nevoie, iar ultimul avand un sunet cu adevarat impresionant, putand umple spatii de auditie de dimensiuni considerabile.

Toate trei modelele beneficiaza de functia streaming wi-fi si conectare la diverse servicii online precum Deezer, Spotify, Napster, Tunein, Internet Radio.

Prin aplicatia free IOS / Android, pot fi controlate si configurate multiroom sau singular. Pot fi conectate Wi-Fi sau prin cablu de retea la internet, si au controale de volum, power, incorporate.

Daca aveti deja boxe sau sisteme audio pe care le doriti integrate intr-un sistem multiroom cu acces wireless, Denon HEOS vine cu urmatoarele solutii:

heos ampHeos AMP – amplificator wireless, transforma orice boxe pasiva in boxe multiroom wireless. Conectat la reteaua wireless locala, detine aceleasi functii ca si boxele HEOS dedicate, si livreaza un sunet puternic si articulat, specific Denon, in orice pereche de boxe pasive. Poate fi deasemenea controlat prin aplicatia IOS / Android.

 

heos linkHeos LINK – o interfata intre sistemul dvs Hi-Fi si sistemul HEOS wireless multiroom. Conectati un Heos LINK la sistemul pe care il aveti, si veti beneficia de facilitatile wireless / multiroom, accesul la muzica din retea, sau Spotify, Deezer, Napster, Tunein, precum si internet radio. Totul integrabil multiroom prin aplicatia free IOS / Android.

 

 

 

heos home cinemaPentru iubitorii Home Cinema, care vor sa isi integreze wireless experienta vizionarii filmelor TV, exista un sistem nou Denon HEOS Home Cinema, format dintr-un soundbar si subwoofer wireless. Sunetul simuleaza perfect un sistem surround, avand procesare DSP performante si decodoare pentru DTS, Dolby Digital… Subwooferul fiind wireless poate fi conectat oriunde in camera de auditie. Soundbar-ul poate fi amplasat pe mobilier sau prins pe perete, si detine o functie speciala de repetare a semnalului IR, pentru a nu perturba controlul prin telecomanda al TV-ului, in cazul in care este pus in fata ecranului TV. Se conecteaza la TV printr-un singur cablu HDMI avand¬†functie ARC incorporata.

 

heos driveNoutatea absoluta si elementul cel mai original in gama HEOS il reprezinta Denon HEOS Drive – un amplificator cu network, multiroom / multizone, ce poate controla patru zone HEOS diferite, configurabil in diverse moduri stereo / mono / bridge. La fel poate fi controlat prin aplicatia Denon free IOS / Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *